keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Taas ulkomaalaisiata asiakkaista...

Noilla ruotslaisilla/norjalaisilla näyttäs olevan pien peppufetissi mun kokemuksien mukaan... Ja nimenomaan niin päin, et ne haluaa et niiden persettä nuollaan ja sinne tungetaan sormia. :D

Eilen olin outcall keikalla hotellissa jonkun ruotsalaisen nelikymppisen business miehen luona. Aluks vaikutti tosi mukavalta ja jopa sulosen ujolta tyypiltä, hellältä... Arasti kosketteli mua ja pitkitti vaatteiden riisumista. Lopulta sai riisuttua multa kaiken paitsi rintsikat ja hiplas mua jonkun aikaa. Tiesin aikaa jo kuluneen, joten aloin häntä boksereiden ulkopuolelta hyväilemään toivoen, että päästäis jo asiaan... Mutta empä osannut odottaa mihin asiaan oltiin tulossa. :D

Hän yritti saada mua kovin ottamaan suihin ilman suojaa vedoten puhtauteensa (ärsyttää tommonen, mistä vitusta se tietää olenkö mä puhdas?! :D luulis ukkomiestä se kiinnostavan ees), en siihen suostunut mut suostuin nuoleskelee ja imee palleja ja näytti siitä kovasti tykkäävän. Sit kyseli nuolisinko sen persettä. Sanoin et onnistuu, mut vaan jos käytetään suuseksisuojaa (turvaseksi! turvaseksi! turvaseksi!), se siitäkin nirsoili, mut suostu sit kun sanoin etten muuten nuole. Jätkä oli ihan kikseissä tosta perseen nuolemisesta, pani tyynyä samaan aikaan ja voihki hulluna, oli aikamoinen näky mut ammattilaisella pitää kyllä pokka. :D Sit pyys et myös tunkisin sormeani anaaliin. Noh, vähän liukkaria kehiin ja edelleen suojan kanssa tungin sormeani hänen pyllyyn ja hän huokaili työntäen persettään mua kohti niin, että melkein tipuin sängyltä. :D Huomautin asiasta, ja siirryttiin keskemmälle sänkyä... Nyt hän laitto kätensä seinää vasten, tyynyt haaroihin ja teki siinä pano liikkeitä samalla kun tungin sormea hänen perseeseensä hän ihaili itseään viereisestä peilistä. Sitten kysyi, saisko mua panna anaaliin. Vastasin ettei saa, ja sanoin et aika alkaa loppumaan. Hän pisti kortsun päälle, ja olin hyppäämässä ratsaille, kun hän sanoikin että "no! mouth!" :D Okei, siinä sit otin suihin ja samalla runkkasin sormellani hänen anusta, ja siinä hän tulikin hyvin nopeasti. Ja sittenkin piiiitkä vaivaannuttava hiljaisuus, kun kasasin kamani ja puin vaatteita päälle. Ovella rikoin hiljaisuuden, ja kysyin tykkäsikö hän, sanoin ettei usein tule tämmösiä toiveita ja siks mulle uusia juttuja, mutta mullakin oli hauskaa. :)

Ja olihan mulla hauskaa. :D Toi outcall oli jotain ihan muuta, kun mitä olisin odottanu. Reilu tunti siin tais mennä, eikä edes yhdyntää ollut.

EDIT.

Tämä biisi soi päässäni jostain syystä, kun painelin sormellani menemään tyypin peppuun.


http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w

PS. Kaveri on täällä, passitin sen vessan päivityksen ajaksi ja selitin omituisia, pelkään et tunnustan sille(kkin) pian tän homman.

2 kommenttia:

  1. (hetero)miehenä on todettava, että sopivassa tilassa, eli tarpeeksi kiihoittuneena, peräaukon ja sen ympäristön nuoleminen tuntuu tajuttoman hyvältä! Toki paikkojen pitää olla puhtaita, suihkussa käyty jne ennen kuin noihin juttuihin alkaa. Voin kuvitella nuolemishalujen tipahtavan pakkasen puolelle jos vastaan tulee paskan haju.

    VastaaPoista
  2. En epäile ollenkaan tota. :) Omaa persettäni on joskus nuoltu, mutta siitä en kyllä saanut mitään erityisiä kicksejä, ehkä en vaan ole pepputyyppiä. Siviilissä voisin hyvin jonkun ihanan ihmisen puhdasta pyllyä nuolla, mutta näissä merkeissä käyttäisin/käytän aina suuseksisuojaa ihan vaan varmuuden vuoksi, ja mukavuussyistä. Paskanhaju tuskin on kenenkään mielestä mielyttävää. :D Lukuunottamatta niitä, joiden fetissit liittyy ulosteeseen.

    VastaaPoista